Mistakes are proof that you are trying!

Пошук в блозі

вівторок, 11 жовтня 2022 р.

 




вівторок, 6 вересня 2022 р.

 


понеділок, 22 листопада 2021 р.

Вистава “An Amazing Adventure”

 19.11.2021 у рамках Тижня іноземних мов була проведена інсценізаціюя п'єси для учнів 5 класу. Діти показали виставу на тему “An Amazing Adventure” (“Дивовижна пригода”). Після дійства учителі влаштували квіз для присутніх на виставі учнів. Школярі взяли активну участь у виконанні запропонованих їм завдань. Усі учасники отримали позитивні емоції та призи.






Інтерактивний захід «Move Your Body» для учнів 2 класів

 У середу, 17.11.2021 року, в рамках Тижня іноземних мов був проведений динамічний інтерактивний захід для учнів 2 класів на тему «Move Your Body». Діти повторили частини тіла, заспівавши англійських пісень та активно рухаючись під музичний супровід. Також були проведені кругові ігри, змагання у командах та інтерактивна гра Bamboozle, які дали змогу підвищити мотивацію до вивчення іноземної мови та посилювати згуртованість учнів. Усі учасники заходу отримали нагороди та призи.






Двомовна інтерактивна вікторина «Tiere&Animals»

 17.11.2021 року для учнів 6-х класів було проведено двомовну інтерактивну вікторину «Tiere&Animals» (Тварини). Мета вікторини : розширити загальні знання учнів про тварин та активізувати у мові учнів  лексичний матеріал з теми; розвивати мовну здогадку та мовленнєву реакцію; вдосконалювати мовленнєві навички з англійської та німецької мов. Двомовність заходу (англійська, німецька), комбінація інформативної частини та веселих командних змагань стимулювала учнів до вивчення іноземних мов. Вікторина складалася з 5 етапів, під час яких учні були активними учасниками інтерактивних ігор та продемонстрували свої знання та вміння набуті на уроках іноземних мов. 









Онлайн-вікторина “British cuisine”

 У понеділок, 15.11.2021 року, в рамках тижня іноземних мов, була проведена онлайн-вікторина серед учнів 6-х класів на тему :”British cuisine” (Британська традиційна кухня). Участь взяли 12 представників кожного класу паралелі 6-х класів. За результатами вікторини визначено 3 переможці: учень 6-в класу Бабенко Дмитро – І місце, учень 6-д класу Гудований Антон – ІІ місце, учень 6-а класу Бажура Арсеній – ІІІ місце. Усі переможці та учасники вікторини нагороджені подяками та сертифікатами. Вітаємо!






пʼятницю, 5 листопада 2021 р.